Стилен дом
За дома 2011-10-06

Как да направим дома си по-уютен

През есента се чувтсваме малко депресирани, нестабилни и изморени. Иска ни се да се приберем у дома и да усетим аромат на нещо приятно, да почувстваме топлината след като сме били навън. Домът е нашето спасение през есента и зимата. За разлика от лятото, което минава в планиране и осъществяване на отпуската ни, студените и мрачни есенни дни и лошото време, ни карат да мечтаем за приятни мигове в дома ни. Ако искате да направите жилището си малко по-уютно, вижте нашите предложения.

 

Започнете със стените сложете пердета в топли цветове, които да правят стаята по-привтлива. Поставете някоя хубава картина на стената и любимата си снимка в рамка.

 

Осигурете си приятно място пред телевизора. Поставете повече декоративни възглавници, на които да ви е приятно да си отпочинете.

 

Хубаво е да имате и място, което да е добре осветено за четене на някоя приятна книга.

 

Поставете сухи цветя в някой ъгъл на стаята. Голямата кафява ваза създава усещане за топлина. Друг елемент за декорация са плодовете. Поставете фруктиери със сезонните плодове.

 

Ако имате възможност и обичате камините, възползвайте се и си поставете. Те са незаменими и създават невероятна атмосфера. Ако нямате място или финансите не достигат, използвайте свещи. Те също създават усещане за романтика и уют.

 

Бутилка вино, вкусна храна, любимият ви филм или музика също ще допълнят несравнимата атмосфера на уютния дом.

 

 

Още по темата
Най-нови от За дома
Лято е и е време да внесем настроение у дома. Това може да стане много лесно и с малко средства.…
Ако искате банята ви да изглежда модерна и красива използвайте контрастни цветове за плочките.…
Ако ви предстои да обзавеждате вашата спалня или просто искате да я освежите, със сигурност…
Зимата е студена и тъмна, но домът ни е нашата малка крепост, където търсим уют и спокойствие.…