жена
Любопитно 2011-02-16

Как да привлечем един мъж

Понякога, за да привлечем един мъж, не е необходим много грим и усилия. Има няколко неща, които действат на мъжете изненадващо силно. Ето кое в една жена привлича мъжа:

 

Погледът - много е важно да се получи първоначално т.нар. химия. Привличането зависи до голяма степен от първия поглед. Почти винаги той ни показва това едно обикновено запознанство ли е или нещо повече. Страстта в очите е гаранция, че отношенията ще прерастнат.

 

Нежността - жената си е жена и нито еманципацията, нито съвременното желание на жените да изглеждат силни се харесва на мъжете. Поне в началото, когато се срещнем с един мъж, той изпитва желание да ни закриля и да види в нас беззащитната жена. Нежен глас, топло ръкостискане, елегантна походка и ето мъжът е наш.

 

Жената трябва да демонстрира естествена красота, загадъчност и трябва да заинтригува мъжа. Много е важно да бъде дискретна и да прояви известна скромност. Трябва да си харесаме своята половинка и да го оставим да ни завоюва. Много погрешно е мнението, че трябва жените да са настъпателни и решителни.

 

Разкривайте себе си малко по малко. Бъдете интересна и оставяйте някои тайни за себе си, така че да предизвикате избрания да ви се обади и да има желание да ви види отново. Постарайте се да се държите естествено и не избързвайте. Много важно за бъдещето на една връзка е, как ще започне.

Най-нови от Любопитно
Сватбите през пролетта и лятото зачестяват. У нас няма ясен дрескод за това събитие. Вижте…
Зимата е сезонът, който се намира между есенната депресия и пролетната умора. За това през…
Психолозите казват, че по време на отпуската промяната на климата, храната и обстановката…
Време е да се върнем на работа и да се заемем със служебните си задължения. Повечето от мъжете…