стилен дом
Любопитно 2011-01-04

Как да направим дома си по-уютен

За да се чувствате добре дори и във вашето ежедневие, необходимо е да се погрижите за домашния уют. Предлагаме ви няколко малки стъпки, с които да направите стаите по-приятни и да се чувствате по-добре.

 

Поставете плодове във фруктиера в кухнята. Те ще ви накарат да се чувствате по-приятно там. Можете да добавите и няколко ореха около тях. Бутилка с червено вино и красиви салфетки ще направят атмосферата много по-топла. Важно е да аранжирате масата, да подберете покривката и да украсите в подходящ цвят. За да постигнете добър ефект, съчетавайте нещата, защото и най-прекрасните предмети да поставите, ако те са в различен стил, няма да изглеждат добре.

 

За всекидневната добавете възглавници по меката мебел. Те ще ви дадат удобство и ще направят хола по-приятен. Можете да добавите малка масичка за удобство. Светлината е от голямо значение. Добавете допълнително леко осветление. Цветята ще направят масата още по-красива и ще ви накарат да се чувствате по-уютно. Използвайте повече светли цветове. Те дават пространство.

 

В банята поставете цветни камъни в прозрачен съд. Можете да си закупите сапуни в различни форми. Тук от значение е да определите водещия цвят и да съчетаете кърпите, съпуните и аксесоарите. Светлината трябва да е силна.

 

В спалнята добавете повече възглавници. Цветята не се препоръчват за стаята, в която се спи, за това наблегнете на детайлите - свещи и малки статуетки. Можете да поставите голяма ваза със сухи цветя. Едно малко килимче пред спалнята би било добра идея. Огледалата са препоръчителни. Те също придават по-голямо пространство. Светлината трябва да е лека и приглушена. Осигурете си максимално удобство като поставите нощни лампи, а основната светлина е добре да се регулира.

Най-нови от Любопитно
Сватбите през пролетта и лятото зачестяват. У нас няма ясен дрескод за това събитие. Вижте…
Зимата е сезонът, който се намира между есенната депресия и пролетната умора. За това през…
Психолозите казват, че по време на отпуската промяната на климата, храната и обстановката…
Време е да се върнем на работа и да се заемем със служебните си задължения. Повечето от мъжете…